Kommande

Hägerneholmsvägen 6B, HÖGT UPP!

Hägerneholm, Täby kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
26 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Orion i Hägerneholm
Om föreningen
Avgift
1 628 kr/mån
Driftkostnad
4 000 kr/år
Pris/m²
65 192 kr/m²
Kommande

+ HÖGT upp utan insyn!
+ Tillval exklusiv
+ Balkong i soligt Sydvästläge
+ Växande område med bra kommunikationer.
+ Populär planlösning

- För mer information om eventuell förhandsvisning kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt [email protected], Planerad försäljning sker till våren om den inte säljs innan -

Letar du efter ditt nästa drömboende och söker en lägenhet som ligger i ett modernt och växande område med natur och grönska samtidigt som du har närhet till all service du kan tänkas behöva. Lägenheten är byggd 2018 och har modern planlösning där öppenhet för sociala sammanhang är i fokus. Balkong i soligt sydvästläge i insynsfritt läge. Stora arbetsytor i köket med alla moderniteter du kan tänkas behöva. Denna lägenhet är unik då den ligger högst upp av de med balkong mot syd samt att denna har tillvalet Exklusiv vilket menar ett ljusare golv, integrerade vitvaror och mer exklusivt badum och tillval där.

Hägerneholm är en växande stadsdel med närhet till service och natur. Inom 10 minuters promenad har du nått Skavlötens bad och friluftsplats. Här finns nytt utegym, badplats, boulebana, elljusspår samt massa aktiviteter för dressyr av hundar samt gruppträningspass.

Kommunaltrafiken idag är bra och slutet av 2021 öppnade roslagsbanan Arninge station. Bra bussförbindelser med en kort promenad till buss 608 som kör raka vägen utan stopp till Stockholm city (Humlegården). Under våren 2019 stod Hägerneholms-torg klart som erbjuder bland annat livsmedelsbutik med postombud.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt [email protected]

Läs mer hos mäklaren
MOHV Täby

Kontakta mäklaren

Anton Zellman

MOHV Täby
Mäklare Anton Zellman, MOHV Täby
0725550226

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.