Vattenledningsvägen 23

Hägersten, Stockholms kommun Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
31 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1938
Förening
BRF Krassen 12
Om föreningen
Avgift
2 319 kr/mån
Pris/m²
80 645 kr/m²

Accepterat pris! Ring för att boka visning

Låt oss presentera en ljus & genuin funkisetta med sovdel som passar såväl singeln som det unga paret. . Bostaden har flera fina detaljer bevarade från byggåret 1938.. Här bor ni nära stadspulsen men samtidigt har nära till de vackra grönområdena. Bostaden präglas utav ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och ger en trivsam känsla direkt när man kliver innanför dörren. Rymlig hall med gott om avhängnings och förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med duschhörna, wc, handfat och spegel. Charmigt kök med gott om förvaring i över och underskåp samt goda förberedningsytor. Matplasten är lummigt placerad vid det stora fönsterpartiet och bjuder på ett harmoniskt ljusflöde!

Här bor du i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Välkomna hem.

Brf Krassen 12 & Bostaden

* 30-talsetta med stor portion karaktär
* Stoltserande takhöjd om ca 2,70 meter
* Balkong mot lummig innergård
* God förvaring i bostaden samt tillhörande förråd
* Toppen läge med närhet till allt!
* Bevarade snickerier
* Rymliga fönsterpartier i bostaden
* Mysiga fik & kvarterskrogar runt hörnet
* Stenkast till Aspuddens & Midsommarkransens tunnelbana
* Äger & förvaltar marken - Ingen tomträtt
* En hyresrätt såldes nyligen som ger ett stort tillskott till föreningens redan starka ekonomi

Bostaden är för övrigt belägen i bästa AA läge med närhet till Midsommarkransens absolut bästa guldkorn, dessa tre hot spots förtjänar dock en presentation.

- Tellus pizzeria, - magiska pizzor för att med fördel köpas med och avnjutas vid den ljuvliga Svandammsparken eller varför inte ta ett glas vin i den härliga vinbaren!.
@TellusPizza

- Biocafé Tellus - Trevlig kvartersbiograf med annor ifrån 1920 som idag drivs ideellt. Ordinarie biovisningar sker onsdag och torsdag mellan 19:00-22:00 samt söndag mellan 14:00-22:00.
@Biocafetellus

- SCANDWICH - behövs ens en presentation? extremt påkostade och beroendeframkallande mackor som måste avnjutas, beläget i ett lugnt och trevligt kvarter ett stenkast ifrån bostaden. Scandwiich är för övrigt prisade i Mack-sm & nominerade till gulddraken.
@Scandwich_Stockholm

Området Midsommarkransen har på senare år seglat upp som ett av Stockholms trendigaste områden och det är inte svårt att förstå varför, magisk arkitektur blandat med ljuvliga restauranger & caféer fullkomligt blomstrar i hela området samt att det finns ett flertal parker i området och den som jag främst rekommenderar är Svandammsparken för trevligt häng eller varför inte köpa hämtmat bland dem tiotals kända restauranger och avnjut vid parken. Vidare så har du Vinterviken en längre promenad bort. Vid Vinterviken finns badbryggor, ett trädgårdscafé samt Markus Aujalays restaurang Winterviken.

Vid anslutande närområde expansiva Telefonplan (med tillhörande tunnelbana) finns restaurang Landet, populär både som lunchställe och klubb, anrika Söderbergs Bageri (och Kafferosteri) samt AB Café.

Träningsanläggningen SATS hittar du i Ericssons gamla fabrikslokaler & även populära Klättercentret finns i anslutning & är en del av den Nya LM-staden. Här finns även lunchrestaurangen Add Food, BVC, skrädderi, förskolor & skolor med mera. Sedan juni 2004 finns också välrenommerade Konstfack i Ericssons gamla telefonfabrik.

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Victor Öfverberg 070 688 20 50

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Victor Öfverberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Victor Öfverberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
0706882050