Bäckvägen 171

Hägerstensåsen, Stockholm Se på karta

1 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
36 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
1946
Förening
BRF Arvodet-Kvittensen
Om föreningen
Avgift
1 875 kr/mån
Driftkostnad
2 724 kr/år
Pris/m²
55 417 kr/m²
Antal besök
2 621
Dagar på Hemnet
16

Nu har ni chansen att förvärva en riktigt mysig bostad om 1 rum och kök. Bostaden utmärker sig med ett fint ljusinsläpp genom de stora fönsterna, 40-tals charmen, samt den generösa takhöjden om ca 2,70 meter. Vidare erbjuds ett rymligt kök med plats för matbord, ett stilrent badrum med badkar samt goda förvaringsmöjligheter. Förvaring kan ske både i garderoberna i lägenheten, men även i ett stort källarförråd om ca 4 kvm. Bostaden präglas genomgående av klassiskt vita väggar och tillsammans med plastmattan på golvet som går i en beige ton, gör det lätt att inreda efter smak och tycke.

Välkomna till populära Hägerstensåsen! Ett lugnt och trivsamt område med härliga grönområden nära till hands samtidigt som vi befinner oss centralt. Du tar dig in till Liljeholmen med bussen som går bokstavligt talat utanför dörren, bussen går var tionde minut. Föredrar du tunnelbana så är Hägerstensåsen närmaste station. Runt knuten har ni tillgång till restauranger, ICA-butik, postombud och caféer.

På grund av rådande situation behöver ni anmäla er till visningen! Anmälan görs via mail eller via hemsidan. Möjligheten till andra visningstider än dem utannonserade finns vid behov. Tillträde är flexibelt!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Hägersten