Inteckningsvägen 15

Hägerstensåsen, Stockholms kommun Se på karta

1 595 000 kr

1 495 000 kr +7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
16 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Förening
BRF Kamreraren
Om föreningen
Avgift
886 kr/mån
Driftkostnad
4 100 kr/år
Pris/m²
99 688 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS. FÖRST TILL KVARN
Nu har ni chansen att förvärva denna funktionella mini lägenhet. Perfekt som första lägenhet eller varför inte övernattningslägenhet. Ring Fredrik Aarskog Fastighetsmäklare för att boka förhandsvisning. Först till kvarn gäller!

► 5 minuter till T-bana
► 6 kvm stor altan, som kommer göras om till en uteplats
► Fina och genomtänkta material
► Trevligt område med nära kommunikationer

Bostaden har stilrena och exklusiva materialval med en yteffektiv planlösning. Snyggt kök i kashmirfärg med bänkskiva i ljus laminat. Vitvaror från Siemens. Helkaklat badrum som håller hög standard. Låg avgift men pricken på i-et är att till lägenheten hör även trevlig uteplats.

Under sommaren kommer även internet 500 Mbit/s via Telia + TV & Streaming Start att börja ingå i månadsavgiften. Detta i och med den den höjning av månadsavgiften på 187,2 kr/ mån som kommer att infalla.

Hägerstensåsen är ett populärt område med gamla klassiska kvarter med fantastiska utsikter. Området ligger högt beläget på en bergsrygg och här uppe kan du hitta härlig utsikt över takåsar, vatten och natur. "Åsen" bär prägeln av en klassisk gammal arbetarförort med mysiga caféer, konditorier, restauranger och livsmedelsaffär. Här har du nära till det mesta; i närområdet finns shopping och fritidsaktiviteter som Västertorpsbadet, Sveriges största klättercenter, gym, bangolf och fotbollsplaner. En promenad bort ligger både Liljeholmens galleria, med nästan 90 butiker och flera restauranger, samt den idylliska Vinterviken.

Kommunikationerna är goda, tunnelbanan ligger knappt fem minuter bort från lägenheten och tar dig innanför tullarna på åtta minuter. Är det fint väder cyklar du in på tio!

Missa inte detta tillfälle!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Fredrik Aarskog

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Mäklare Fredrik Aarskog, Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
070 105 00 06