Lidköpingsvägen 6, vån 1

Hammarbyhöjden, Stockholms kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
21 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Triolen
Om föreningen
Avgift
1 440 kr/mån
Driftkostnad
4 787 kr/år
Pris/m²
114 048 kr/m²

Andrahandsuthyrning enligt föreningens riktlinjer tillåten samt balkong bland trädtopparna! Husen är belägna i suterräng vilket i praktiken innebär att bostaden ligger på våning 3 mot slänten.
Husen har energiklass B vilket innebär att vissa banker erbjuder ränterabatter via grönt bolån.
Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år från tillträde.

Belägen högt upp bland trädtopparna finner du denna mycket fina och helt nybyggda etta med balkong i fritt samt skyddat läge. Ta chansen att flytta in i denna påkostade bostad med genomgående fina materialval som fönsterbänkar i kalksten. På golvet ligger ett vitlaserat ekgolv och väggarna målade i vitt. Köket från Vedum går i vitt med en vacker bänkskiva i stenkomposit och med maskinell utrustning som diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, bänkkyl med frysfack. Vidare finner du ett påkostat badrum i modern tappning med klinker samt kakel i kalkstensdesign.

Från bostaden har du Hammarbyhöjdens mysiga centrum samt tunnelbana på några minuters promenad. I Hammarbyhöjdens centrum finner du matbutik, blomsteraffär, apotek, caféer och restauranger. Med tunnelbana tar du dig till Södermalm på endast fem minuter samt centralen på tretton minuter. Mycket smidigt att även cykla in till Södermalm, City och Hammarby sjöstad.
För den som tycker om friluftsliv och att röra på sig finns ett stort utbud med närhet till både Nacka naturreservat och Hammarbybacken som precis utökat sitt utbud från enbart skidåkning till cykling, sommarskidåkning, klätterpark samt cykling. Föreningen har cykelförvaring för cirka 150 st cyklar i förråd och på gård. Ladduttag för elcyklar i begränsat antal samt cykelverkstad finns.

Här har du tunnelbanan en minut bort där du tar dig till Södermalm på endast fem minuter samt centralen på tretton minuter. Mycket smidigt att även cykla in till Södermalm och Hammarby sjöstad. I närområdet finner du mataffärer, gym och restauranger. Runt omkring bostaden finns fina grönområden som Nytorps gärde och ett stenkast bort finner du arenaområdet vid Globen.

Som en liten oas nära till staden, naturen och kommunikationer ligger omtyckta Hammarbyhöjden. En stadsdel känd för sitt lugn. Hammarbyhöjden började byggas i början på 30-talet som en förlängning av Södermalm. Området blev snabbt populärt och många Södermalmsbor flyttade ut till Hammarbyhöjden. Många som bor i området idag har bott där länge och vill gärna kunna bo kvar.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer att boka en visning!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Stockholm

Kontakta mäklaren

Tomas Andersson

MOHV Stockholm
Mäklare Tomas Andersson, MOHV Stockholm
0733-71 27 72