Nyproduktion

Lidköpingsvägen 6

Hammarbyhöjden, Stockholms kommun Se på karta

2 200 000 kr

2 650 000 kr -17 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
21,5 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 4, hiss finns
Förening
BRF Triolen
Om föreningen
Avgift
1 417 kr/mån
Driftkostnad
4 779 kr/år
Pris/m²
102 326 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till Triolen - Nyproducerade bostäder för fysiska och juridiska personer med inflyttning under 2023.
Som en liten oas nära till staden, naturen och kommunikationer ligger omtyckta Hammarbyhöjden. En stadsdel känd för sitt lugn.

https://wallinbostad.se/projekt/triolen/#lagenhetsvaljare

Hammarbyhöjden började byggas i början på 30-talet som en förlängning av Södermalm. Området blev snabbt populärt och många Södermalmsbor flyttade ut till Hammarbyhöjden. Många som bor i området idag har bott där länge och vill gärna kunna bo kvar.

Efterlängtade bostäder
Wallin ska nu bygga nya moderna bostäder som smälter bra in i stadsbilden men som tillför något som länge har efterfrågats i området. Moderna bostäder i hög kvalitet och i storlekar upp till rymliga femmor. Det finns förstås hiss, förråd och eget garage. Men Wallin vill mer än så. Man öppnar också upp för att Juridiska personer ska kunna köpa små effektiva ettor som övernattningslägenhet, personalbostad eller till egna barn som ska flytta hemifrån.

Populär arkitektur
Eftersom Hammarbyhöjden byggdes under funktionalismen har även Triolen skapats med en ren och funktionell arkitektur. Punkthusen kommer att uppföras på Lidköpingsvägen nära korsningen med Skarabacken. Husen blir 5 våningar höga i suterräng. Två av husen innehåller något större lägenheter för hela familjen. Det tredje huset innehåller små lägenheter för ett första boende eller för företag som vill investera och hyra ut.

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Enskede