Nathorstvägen 17

Hammarbyhöjden, Stockholm Se på karta

1 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
23,6 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1938
Förening
BRF Kortvingen 4
Om föreningen
Avgift
1 384 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
78 390 kr/m²
Antal besök
2 088
Dagar på Hemnet
9

Smart planerad, nyproducerad hörnlägenhet med egen terrassliknande uteplats. Fina materialval och exklusivt badrum. Ett oerhört bekvämt boende med mycket bra kommunikationer.

Unikt boende, väldigt skyddat och lugnt samtidigt som det är nära till allt. Lägenhetens terrass ligger högt och skyddat på husets baksida med ett mycket fint solläge. Här är allt nytt och fräscht då lägenheten stod färdigställd nu under våren 2021. Lägenheten är ytterst välplanerad och väldigt smakfull med sitt påkostade och lyxiga badrum, trendiga kök med precis allt man behöver. Släta vita väggar och ljust genomgående parkettgolv med vattenburen golvvärme. Den egna terrassen når man från altandörren mellan köket och hallen. Vardagsrummet ligger på hörnet, högt och ljust med två stora fönsterpartier i två väderstreck.

HALL | Väl inne i hallen öppnar hela lägenheten upp med sin öppna och ljusa planlösning. I anslutning till hallen finns både badrum och altandörren som leder ut till terrassen.

KÖK | Smart planerat kök med luckor och lådfronter i en harmonisk grå ton. Stilrena materialval och fina arbetsytor.

MATPLATS | I anslutning till köket avgränsar man med fördel en matplats

VARDAGSRUM | I den stora öppna planlösningen får vardagsrummet sin naturliga placering vid det två stora fönsterpartierna på hörnet. Fönsterna har ett högt och ljust läge ut mot husets baksida.

BADRUM | Helkaklat badrum med dusch med vikbara duschdörrar i glas och takdusch, WC och tvättställ med kommod och exklusiva blandare. Vattenburen golvvärme samt elslinga som komplement för den som även vill ha värme på under den varmare delen av året.

SOVDEL | Sovdelen rymmer en stor säng och avskärmas enkelt med en skärmvägg eller ett draperi.

FÖRRÅD | Lägenhetens förråd ligger i anslutning till lägenheten.

Hammarbyhöjden är ett väldigt intressant område med en fin historia, där husens har en karakteristisk utformning med sina smala huskroppar inbäddade i det kuperade landskapet. Hela området utmärker sig väldigt mycket med alla träd och den natur som utgör ett naturligt inslag mellan husen. Hammarbyhöjden var först i sitt slag med denna utformning och arkitektur och många fler områden skulle komma att blomma upp med en liknande karaktär. Vi känner väl igen arkitekturen i husen och områdenas utformning i Årsta och även i stora delar av Bromma.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsmäklarna