Nyproduktion

Gaffelseglet 33 - Lgh nr 1005

Haninge/Vega, Haninge kommun Se på karta

2 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
59 m²
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2021
Avgift
3 600 kr/mån
Pris/m²
43 220 kr/m²
Nyproduktion

Bo avgiftsfritt i ett år!
FB Bostad vill möjliggöra en tidig byggstart och erbjuder dig som köpare därför ett års avgiftsfrihet. Erbjudandet innebär att varje lägenhet är befriad från månadsavgift under det första året, dvs du som köpare betalar ingen månadsavgift det första året, räknat från tillträdesdagen.

Rymlig loftetta/tvåa om 59 kvm med öppen planlösning i hall, kök och vardagsrum. Takhöjden på 4,8 meter i kök och vardagsrum ger en unik känsla av ljus och rymd till de sociala ytorna! Modernt helkaklat badrum med plats för badkar och ingång till klädkammare/förråd från vardagsrum. Från vardagsrummet nås bostadens uteplats såväl som det trivsamma loftet om 19 kvm som finns en trappa upp.

Inredningen är stilren och modern. Materialen är valda med omsorg för att vara lättskötta och tåla både intensivt familjeliv och fina fester. Rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin är standard och för att göra vardagen enklare är det också gott om förvaring. Genomtänkta och smarta lösningar gör att du kan sätta personlig prägel på ditt eget hem.

Du kan antingen välja arkitektens väl genomtänkta grundutförande eller göra ett antal egna val. I köket kan du till exempel välja annan kulör på köksluckor, bänkskiva i annan kulör eller kompositsten, välja golv och göra en uppgradering av vitvaror. I badrummet kan du välja bland annat takdusch.

I Brf Bolighuset bor du med förskola, grönskande utegård, gemensamhetslokal och solig takterrass i huset. Försäljning pågår nu av 47 välplanerade ljusa lägenheter i områdets bästa läge, mitt i en gemytlig småstadsmiljö med närhet till pendeltågsstationen, skogen och skärgården.

Bostadsväljare
Gå gärna in på Bostadsväljaren som på ett tydligt sätt visar vilka lägenheter som är till salu, reserverade och sålda. Här får du även information om pris, avgift och läget i huset. Bostadsväljaren hittar du under ”Dokument” och via länken nedan, som du kan kopiera och klistra in den i din webbläsare:
https://studio3d.se/bostadsvaljaren/?id=15bb03aa-ac0f-4b3d-b99b-e61be9fbde2a

Snabbfakta
Projekt: Brf Bolighuset
Plats: Vega i Haninge
Hustyp: Flerbostadshus
Antal bostäder: 47
Antal rum: 1 till 4
Storlek: 38 till 89 kvm
Pris: 1 795 000 - 3 700 000 kr
Avgift/mån: 2 900 - 5 000 kr
Uteplats: Balkong eller markterrass
Gemensamma ytor: Takterrass, fælleskapsrum, gård, cykelrum
Övrigt: Förskola i huset
Bostadsutvecklare: FB Bostad AB
Arkitekter: Gehl People och Street Monkey Architects
Planerad byggstart: Hösten 2021
Planerad inflyttning: Kvartal 2 2023

Besök gärna projektets hemsida för att läsa mer, https://bolighuset.se/. Även där finns bostadsväljaren med information om pris, avgift och läget i huset samt vilka lägenheter som är till salu, reserverade och sålda.

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Haninge

Kontakt

Stefan Sandin

SkandiaMäklarna Haninge
Mäklare Stefan Sandin, SkandiaMäklarna Haninge
070-6637959