Maltesholmsvägen 147

Hässelby Strand, Stockholms kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Byggår
1959
Förening
BRF Gästsalen 1, 2 & 3
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
2 392 kr/mån
Driftkostnad
3 840 kr/år
Pris/m²
45 571 kr/m²

Välkommen till Maltesholmsvägen 147!

Låt mig presentera ett perfekt första boende för dig med högt ställda krav och som värdesätter kvalité i vardagen! Välkommen att uppleva denna optimalt planerade etta om 35 kvm i vackra Hässelby Strand - här är det bara att flytta in och börja trivas! Bostaden präglas av ljusa väggar och lister vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak. Låt fantasin flöda och skapa din alldeles egna oas. Låt oss kliva på och ta en titt!

Vi går in genom en egen ingång och möts direkt av den mysiga hemmakänslan som genomsyrar hela lägenheten. Här sätter vi fötterna på snygg svart klinkers som sedan övergår till parkett i övriga lägenheten. Entréhallen erbjuder plats för både hatt- och skohylla och här finns även förvaringsmöjligheter i garderob. Strategiskt placerat intill entréhallen hittar vi det luxuösa badrummet med riktig hotellkänsla - här kommer du vilja spendera många timmar och skämma bort dig själv. Badrummet innehar wc, tvättställ med komod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna samt bekvämligheter som egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Visst låter det bra?

Vi tar oss vidare och hamnar i det härliga sällskapsrummet som är fint sammanflätat med köket. Här strålar ljuset in genom stora fönsterpartier i två väderstreck. Möblera sällskapsdelen med soffa, soffbord och media-möbel samt en sovdel med säng och sängbord. Här finns även ytterligare förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Tillsist har vi det exklusiva köket som har allt man önskar sig och lite till i form av induktionshäll, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Skåpluckor och lådfronter är i en ljusgrå kulör som bidrar till den exklusiva känslan. Laga en god middag och bjud över dina vänner och njut av varandras samvaro och den goda maten!

Välkommen hem!

Brf Gästsalen 1, 2 & 3 är en stabil och solid förening. Föreningen har 97 parkeringsplatser, 73 av dessa är försedda med uttag för motor-/kupévärmare. Det finns också 12 garage. Eftersom varken parkeringsplats eller garage följer med lägenheterna vid köp, får nya medlemmar lov att ställa sig i kö, där kötid avgör. För närvarande (2019-11-09) är alla p-platser uthyrda, och kölistan har två st i kö (uppskattningsvis ca 3 månader väntetid). Kostnad för parkeringsplats utan el 250 kr och 400 kr med tillgång till el. För att ställa sig i kö för P-plats eller garage, kontaktas styrelsen. Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 350 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m. Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.

För frågor om bostaden, föreningen och området - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista

Kontakta mäklaren

Martin Panjaki

SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
Mäklare Martin Panjaki, SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
+46766405001