Ymergatan 5

Hejdegården, Linköpings kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns ej
Förening
BRF Ymer
Om föreningen
Avgift
2 473 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
37 375 kr/m²

Varmt välkommen till Ymergatan 5!
På bekvämt promenadavstånd till innerstan och ett golfslag från Stångån finner vi den här mysiga ettan om 40 kvadratmeter.

Lägenhet har ett genomgående gott skick med stort kök med öppen planlösning mot det kombinerade vardagsrummet/sovrummet. Bostaden inrymmer en välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i garderober, vidare från hallen finns badrummet som renoverades 2016 med stilrena färgval på våtrumsmattan på väggar samt golv. Lägenheten har en balkong med utgång från vardagsrummet som bjuder på sol från lunchtid till sen eftermiddag, med trätrall och gott om plats för cafébord. Det stora kombinerade rummet rymmer plats för soffa och matplats i en härlig öppet social planlösning. Sängen får en naturlig plats i sovalkoven med smart förvaring på sidan.

Familjär och välskött förening med låg belåning och väl underhållen fastighet. I husets källare finns en gemensam tvättstuga och cykelrum samt förråd. För dig med bil finns möjlighet att hyra en parkering för 300 kr/månad.

Hejdegården är ett citynära område som karaktäriseras av en rogivande atmosfär. Här bor du nära fina promenadstråk längs med Stångån och intilliggande grönområden. Det är även promenadavstånd till Linköpings City samt till Sjukhuset och medicinska fakulteten. Från Hejdegården finns det goda kommunikationer oavsett om du åker buss, cyklar eller kör bil.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Karin Karlsson

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Karin Karlsson, SkandiaMäklarna Linköping
073-5582590