Lilla strandgatan 5

Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun Se på karta

425 000 kr

525 000 kr -19 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
10,6 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
1898
Förening
BRF Vikingen 4
Om föreningen
Avgift
2 544 kr/mån
Pris/m²
40 094 kr/m²

Här erbjuds du ett koncept där du investerar i en bostadsrätt och kan hyra ut den hur mycket du vill och tjäna pengar på investeringen! Allt sköts via ett driftbolag som tar hand om bokningar, städning och utbetalning av pengar etc.. Juridisk person är OK!

För 2021 har ägaren fått 46 985 kr utbetalt i uthyrningsintäkter.
För april-december 2020 var intäkterna 28 676 kr. Detta efter avgifter till föreningen, men innan månadsavgiften. Januari-mars är inte med då driftsbolaget hade gått i konkurs.
Under april-december 2019 (rummet förvärvades i april 2019) var intäkterna 53 229 kr efter avgift till föreningen.

Läs annons och bilagor för mer info!

I hjärtat av Helsingborg, bland kullerstensgator och mysiga gränder finner ni Lilla Strandgatan 5 och Hotell H5. En charmig sekelskiftesfastighet från 1898 med en pittoresk innergård. Idag pågår hotellverksamhet och nu har du möjlighet att köpa ett eget hotellrum i bostadsrättsform, som du använder för eget bruk eller hyr ut genom föreningens gemensamma drifttjänst. Juridisk person accepteras.

Huset är renoverat över tiden med ambition att bevara dess karaktär. Fastigheten är fördelad på tre plan, mansardplan och källare där bottenvåningen är putsad och ovanplan i dekormurat tegel.

Inom en radie på 200 meter finner ni allt från Centralstationen till Helsingborgs nya restaurangområde och vackra stränder. Ni når kontinenten genom snabbtåg via Köpenhamn och från Knutpunkten går färjorna till Helsingör.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City

Kontakta mäklaren

Ebba Persson

Bjurfors Helsingborg City
Mäklare Ebba  Persson, Bjurfors Helsingborg City