Regementsvägen 12B

Helsingborg Se på karta

865 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
37 m²
Avgift
2 556 kr/mån
Pris/m²
23 378 kr/m²
Nyproduktion 

Välplanerat med sovalkov, klädkammare och balkong. En bekvämt planerat etta med öppen planlösning vilket ger en stor och ljus känsla i lägenheten. Planerat tillträde kvartal 1 2021.

Balkongen är placerad i sydostläge ut mot parken vilket ger dig härlig förmiddagssol som håller i sig en stor del av dagen. Njut av långa, härliga brunschstunder i solen med parkens gröna område som utsikt. Lägenhetens öppna planlösning med praktisk sovalkov och klädkammare ger dig plats för allt du kan behöva i en etta. Köket är i grå sober från Vedum med rostfria vitvaror. Mikro och diskmaskin gör det bekväma än lite mer bekvämt och ger dig tid över till annat.

Tvärs över gatan från huset är både busshållplatsen och ICA-Maxi stormarknad beläget. Här bor du bekvämt utan bil då du enkelt kan ta dig in till centrala Helsingborg och slipper bära matkassarna mer än några meter.

Ta chansen till en ny verklighet i Brf Körsbärslunden. Försäljningen är i full gång så se till att gå in på vår hemsida och anmäla ditt intresse redan idag.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening