Generatorgatan 1A

Högberget, Ludvika Se på karta

295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
40 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Generatorn
Om föreningen
Avgift
2 745 kr/mån
Pris/m²
7 375 kr/m²

Här ges nu chansen att förvärva en rymlig etta med kök som kan göras om till en minitvåa i populära Brf Generatorn! Perfekt lägenhet för dig som exempelvis söker ett första boende med en bra avgift där både el och fiber ingår!

Lägenheten i söderläge där planlösningen erbjuder ett lättmöblerat, välplanerat och ljust allrum som enkelt kan göras om till minitvåa eller etta med sovalkov, vilket utgör kärnan i denna bostad, som i övrigt består av ett rymligt kök med plats för matgrupp, helkaklat badrum med dusch, golvvärme och förberett för tvättmaskin, samt hall. Till lägenheten för två källarförråd.

Bostadsrättsföreningen Generatorn är en stabil och välmående förening vars byggnader uppfördes mellan 1954-1956 och består utav totalt 106 st lägenheter med ett av Högbergets bästa lägen! Här har du direkt närhet till bland annat Magnetens förskola, VBU Högbergsskolan och Högbergets elljus- och motionsspår. Här bor du i ett lugnt och fint område med strax över 1 km ner till Ludvika centrum. Vidare erbjuder föreningen sina medlemmar 2 gemensamma tvättstugor, cykelförråd, hobbyrum samt gästlägenhet. Man har även fri tillgång till bastu med relaxavdelning. Garage och parkeringsplats finns för uthyrning.

Fördelarna att bo här är många, anmäl ditt intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ludvika

Visningstider

  • 23
    jun
    Ons 23 jun kl. 16:40–17:10
    Anmälan krävs! Ring 070-393 22 93 eller fyll i visningsformuläret.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.