Kommande

Trollesundsvägen 179

Högdalen, Stockholms kommun Se på karta

1 850 000 kr

1 650 000 kr +12 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
31 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1955
Förening
HSB BRF Högdalen i Stockholm
Om föreningen
Avgift
1 850 kr/mån
Driftkostnad
5 124 kr/år
Pris/m²
59 677 kr/m²
Kommande

Det kan vara svårt att sätta fingret på vad som utgör skillnaden på magkänslan som uppstår när man går och tittar på olika visningar för att hitta sitt nya hem. Lika svårt kan det vara att skapa en varm och härlig hemtrevnadskänsla. Detta är något som säljaren på Trollesundsvägen 179 lyckats med. Här möts man av en välkomnande, ombonad hall som öppnar upp mot ett ljust stort rum som ger utrymme för kokvrå, vardagsrum och sovplats. Här får man tydlig rumsindelning med hjälp de spännande vinklar rummet erbjuder. Att ha förmånen att kunna njuta på en balkong med absoluta bästa solläget och utsikt över grönska är något som uppskattats högt av nuvarande ägare.

Här bor du en stor stabil HSB- förening med låga avgifter. Inom föreningen bedrivs olika former av fritidsverksamhet såsom väv-, motions-, målar-, fotoklubb och pensionärsklubb.

Här bor man med ett fantastiskt läge, på en lugn adress, invid centrum. Högdalen erbjuder ett centrum med butiker, restauranger, caféer, bibliotek, systembolag, badhus mm. Goda kommunikationer med buss och tunnelbana som tar dig till city på under 20 minuter eller till andra delar av staden. Området erbjuder grönskande parker samt en av Sveriges största skatepark (High Valley).

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta

Kontakta mäklaren

Emmy Hallbom

SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
Mäklare Emmy Hallbom, SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
072-3663370

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.