Nyproduktion

Sjupundsgatan 27

Högsbohöjd, Göteborgs kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 7, hiss finns
Byggår
2022
Avgift
1 897 kr/mån
Pris/m²
51 286 kr/m²
Antal besök
1 033
Dagar på Hemnet
18
Nyproduktion

Yteffektiv etta med trevligt inredningskoncept som flörtar med nutida trender. På balkongen, som ligger belägen in mot den lugna innergården, kan den härliga dagssolen avnjutas. Stilrent och fullutrustat kök och rummet rymmer i övrigt mindre matgrupp, soffa och sängmöbel. Förvaringsmöjligheter finns i hallen. Det helkaklade badrummet är försett med en kombimaskin som underlättar i vardagen.

Bostadens inredningskoncept håller hög standard och flörtar med nutida trender. Köket från Ballingslöv har beigea luckor, svarta handtag och mörkmelerad arbetsbänk. Samma beigea toner kommer igen i badrummets klinkergolv som har underliggande komfortvärme. Badrummet har även spotlights. Ljust parkettgolv och vitmålade väggar utgör basen i övriga bostaden.

Här bor du lugnt och centralt med både Slottsskogens och Änggårdens vackra natur på cykelavstånd. Goda kommunikationer med buss utanför dörren och bekvämt avstånd till storstadspulsens vimmel. I området finns både gym och närbutik i form av Ica Nära och när detta kvarter står klart finns också lokaler för restaurang eller caféverksamhet och mindre butikslokaler som förhoppningsvis bidrar med mervärde på hemmaplan.

Preliminärt tillträde september 2022.
För mer information om bostäderna och projektet, besök www.stenafastigheter.se/hojden

Läs mer om bostaden
NYKV Fastighetsförmedling AB

Kontakt

Sandra Messer

NYKV Fastighetsförmedling AB
Mäklare Sandra Messer, NYKV Fastighetsförmedling AB
+46768818881