Folkskolegatan 12 (ACCEPTERAT PRIS)

Hornstull, Stockholm Se på karta

2 850 000 kr

2 495 000 kr +14%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
19 m²
Balkong
Ja
Byggår
1929
Förening
BRF Ångpannan 10
Om föreningen
Avgift
1 734 kr/mån
Pris/m²
150 000 kr/m²

OBS ACCEPTERAT PRIS! Högst upp i huset i Hornstull gömmer sig denna ljusa och smarta tjugotalsetta med en utsikt som inte gör någon besviken. Kungsbalkongen som sträcker ut sig längst hela hemmet är ännu ett rum — perfekt för långa frukostar, en drömmig fördrink och för att odla tomater. Var du än befinner dig i livet står detta yteffektiva hem redo att uppfylla drömmar. Visst, du får pussla lite för kräftskivan men listan med fördelar är lång. Takhöjden gör att du kan förvara dina saker både vertikalt och horisontellt. Om du inte vill ha skidkläderna i garderoben året om finns förrådet en trappa upp. De stora fönsterna välkomnar in solen och utsikten drar åt sig alla blickar ! I det smidiga arkitektritade köket med golvvärme kan du laga allt från overnight oats till en stor festmåltid. I det helkaklade badrummet med klinkergolv finns utrymme för mängder av schampoflaskor och ni får plats två framför spegeln.

OMRÅDET

Idag är Hornstull ett pulserande och älskat område för den som vill ha nära till allt samtidigt som husfasaderna viskar om en lång historia. Området kring Folkskolegatan är som en egen liten värld. Vakna till fågelkvitter, blicka ut över takåsarna, och somna till en lugn bris i bokarnas lövverk. En kort promenad bort ligger Tantolunden, Reimersholme och Långholmen med nära till bad, löprundor, promenader, picknick eller valfritt annat bus. Övriga söder med Mariatorget, Slussen och Medborgarplatsen är en kort cykeltur bort. Nära till kollektivtrafik och Hornstulls Centrums smidiga utbud av butiker och restauranger.

INVÅNARNAS FAVORITER

“Att ha 250 meter till en av världens bästa barer Tjoget är drömmen!”
“Reimersholme nära för somriga bad och vintriga promenader är bäst!”

Säljaren beskriver: Kommer sakna denna härliga etta vi bott i som ett par under en längre tid! Frukostar på balkongen och närheten till stan

Dokumenten som gäller lägenheten hittar du här: https://blok.se/objekt/folkskolegatan-12/

Läs mer hos mäklaren
Blok