Högalidsgatan 50B

Hornstull, Stockholm Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Andel i bostadsförening
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Byggår
1925
Avgift
1 708 kr/mån
Pris/m²
78 816 kr/m²

Möjlig tvåa!
Välkommen till ett vackert hem med fantastisk utsikt. Här får du lugnet på innegården i en vacker fastighet. Lägenheten har högt i tak, vackra spröjsade fönster med klassiska spanjoletter och under golvet som klär lägenheten finns ett fint brädgolv.
Utanför fönstret finns en lugn och skön oas. Lägenheten vetter mot gårdens ena hörn vilket skapar en privat känsla. Bygglov för uteplats och altandörrar har funnits. Lägenheten kan disponeras om till en rymlig tvåa!

OMRÅDE
Hornstull är den ultimata mixen av Stockholms storstadspuls och naturskönt lugn vid vattnet. Precis intill mysiga Heleneborgsgatan har du ett vackert promenadstråk längs med Söder Mälarstrand och Långholmen med sina härliga strand- och bryggbad ligger bara ett par minuters gångväg bort. Sommartid är Hornstulls Strand ett mycket levande område med välbesökt loppis på helgerna och matmarknad med många foodtrucks. Här kopplar man av med god mat under avslappnade förhållanden och njuter av solen på ”trappan”. Tantolunden bredvid har både utegym och otaliga grillplatsmöjligheter. Ett kvarter bort erbjuder gallerian Hornhuset både shopping och förfriskningar. Det finns ett rikt utbud av restauranger och caféer i direkt närhet, och vill du gymma eller tillaga en god middag finns gym, livsmedelsaffär och bagerier i närheten.
KOMMUNIKATIONER Du har utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar och tunnelbanans röda linje vid Hornstull. Bara några minuter från lägenheten går blåbuss 4 mot Gullmarsplan respektive Radiohuset.

Läs mer hos mäklaren
Södermäklarna