Långholmsgatan 13 A, gårdshus - Accepterat pris

Hornstull, Stockholms kommun Se på karta

3 200 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Andel i bostadsförening
Antal rum
1 rum
Boarea
36 m²
Byggår
1913
Avgift
2 107 kr/mån
Driftkostnad
5 580 kr/år
Pris/m²
88 889 kr/m²

Accepterat pris!

I gårdshuset i vacker fastighet anno 1913 välkomnas ni till denna charmiga och luftiga lägenhet med en rymlig planlösning med pardörrar ut till en av föreningens innergårdar i lugnt skyddat läge. Här finns välbevarade sekelskiftesdetaljer och tidstypiska attribut i kombination med moderna ytskikt vilket gör det här hemmet till något alldeles extra - cirka 3 meter till tak, stora fönsterpartier, speglade dörrar och plankgolv i vardagsrum.

Här bor man med ett lugnt och lummigt gårdsläge i ett av Södermalms mest attraktiva och trendiga områden. Innergården är som en dröm sommartid med pergola, planteringar, sittgrupper och grill.
Utanför porten möts man av Hornstulls härliga puls. I kvarteren finns bl.a. bageri, närbutiker, flera gym, restauranger och caféer. Favoriter i området är bland annat restaurangerna Tjoget, Chelas, Bistro Barbro och Indian Garden! Direkt närhet till vattnet för morgondopp eller dagshäng på Långholmen eller Reimersholme liksom härliga promenadstråk längst Årstaviken.

Varmt välkommen att anmäla till visning önskar Dag Jönsson - Fastighetsbyrån.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Stockholm - Södermalm

Kontakta mäklaren

Dag Jönsson

Fastighetsbyrån Stockholm - Södermalm
Mäklare Dag Jönsson, Fastighetsbyrån Stockholm - Södermalm
070-956 98 73

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.