Norregårdsvägen 17A

Hov, Växjö kommun Se på karta

795 000 kr

950 000 kr -16 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
43,5 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1971
Förening
HSB BRF Norregård i Växjö
Om föreningen
Avgift
2 243 kr/mån
Driftkostnad
2 568 kr/år
Pris/m²
18 276 kr/m²

Välkommen till denna rymliga etta belägen med vacker och lummig utsikt högst upp i huset på våning tre. Detta boende är idealiskt för förstagångsköparen eller studenten då man har en väldigt låg boendekostnad. I månadsavgiften ingår nämligen värme, vatten, el och bostadsrättstillägg vilket skapar trygghet och förutsägbarhet.
Bostaden erbjuder ett trivsamt kök med plats för matbord och goda arbetsytor, vardagsrum med bra möbleringsalternativ samt ett helkaklat badrum. Det stora vardagsrummet flödar i ljus tack vare ett generöst fönsterparti. Här finns plats för både loungedel, skrivbord och sänghörna. För att avskilja sovdelen kan man med enkelhet separera den med en vacker textilier satt med skena i taket. Det generösa köket skapar utrymme för att bjuda hem både familj och vänner samtidigt som det praktiskt avskiljs från det stora rummet. Arbetsytorna gör att man även har gott om plats för att laga en mysig middag och förbereda med veckans matlådor. I det moderna badrummet finns det tvättmaskin som bidrar till stor bekvämlighet. Lägenheten erbjuder också goda förvaringsmöjligheter i form av flera garderober i hallen.
HSB Brf Norregård är en välskött och stabil förening med god ekonomi. Den vackra utemiljön med härliga grönytor borgar för social gemenskap och trivsam stämning. På Hov bor man på ett idealiskt läge med knappt två kilometer in till centrum och det mesta inom räckhåll. Utanför bostadsområdet finns en busshållsplats bekvämt belägen och med täta bussförbindelser når man centrum och Linnéuniversitetet. Handelsområde Norremark med all tänkbar service och stora mataffärer tar man sig enkelt till med cykel, buss eller bil. Fyllerydsskogen med härliga promenadstigar och vacker natur ligger också i närheten och uppmuntrar till fysisk aktivitet och avkoppling.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Växjö

Kontakta mäklaren

Toni Ringberg

Bjurfors Växjö
Mäklare Toni Ringberg, Bjurfors Växjö
073-500 05 81

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.