Småbrukets backe 12

Huddinge Visättra, Huddinge Se på karta

1 845 000 kr

1 695 000 kr +9%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 6, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Brygghuset i Visättra Ängar
Om föreningen
Avgift
2 091 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
46 125 kr/m²
Antal besök
831
Dagar på Hemnet
25

ACCEPTERAT PRIS! RING MÄKLAREN FÖR VISNING!

Välkommen till Småbrukets backe 12 och denna pärla belägen i ett centralt och samtidigt naturnära område. Nyproduktion från 2019 med hög standard och genomtänkta materialval och balkong. Ett bekvämt och toppmodernt boende med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp! Välplanerade 40 kvm med stilfullt kök som erbjuder gott om maskinell utrustning samt helkaklat och fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Från hallen nås en stor klädkammare som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Balkong i rätt läge med sol nästan hela dagen!

Bostaden ligger i ett attraktivt och lugnt område med närhet till både stad och naturområden. Promenadavstånd till Flemingsberg C och flera bussar samt Flemingsbergs station där pendeltåget tar dig till Stockholm central på ca 15 min. Flemingsberg erbjuder ett gott utbud av service, flera matbutiker och restauranger och närhet till Södertörns högskola, Karolinska institutet och Huddinge sjukhus. Att det dessutom finns direkta förbindelser till Skärholmen och Huddinge Centrum gör att behöver du inte sakna något i shoppingväg.

I närområdet finns sporthall (Flemingsbergshallen) samt gymmet Medfit, Stockholms största rehab- och träningscenter. Du har även nära till Flottsbro, Lida friluftsområde och Flemingsbergs naturreservat med elljusspår och vandringsleder samt Visättra IP (konstgräs). På vintern spolas planen till isbana. Bandy, hockey, skridskokälke, fotboll, motion- och skidspår, boulehall, frisbeegolfbana och utegym gör Visättra Sportcenter till en av Storstockholms största idrottsanläggningar.

Utvecklingen av området pågår för fullt och det byggs på flera platser samtidigt i Visättra/Flemingsberg. I Flemingsbergsdalen planeras det för bl.a. äldreboende, kontor och handel. Nytt resecentrum ska byggas vid Flemingsberg station. Hit planeras Spårväg syd, tvärbanan som ska knyta ihop Flemingsberg med Älvsjö via bland annat Glömsta, Masmo, Skärholmen, Kungens Kurva, Segeltorp och Fruängen.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019