Hudiksvägen 5B

Hudiksvall, Hudiksvalls kommun Se på karta

795 000 kr

875 000 kr -9 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
29,3 m²
Balkong
Nej
Våning
5 av 5, hiss finns ej
Byggår
1958
Förening
BRF Sannavägen
Om föreningen
Avgift
1 464 kr/mån
Driftkostnad
7 548 kr/år
Pris/m²
27 133 kr/m²

Välkommen hem till den här kvadratsmarta ettan, högst upp i huset med utsikt över takåsar och Lillfjärden.

Här har varje kvadratmeter nyttjats till max för ett perfekt första hem, eller för dig som söker en övernattningslägenhet. Här har ni tillgång till Hudiksvalls alla härliga finesser, med promenadavstånd till i princip allt: mataffär, gymnasieskola, busshållplats och Glysisvallens idrottsplats med både ishall och fotbollsarena. Föreningen BRF Sannavägen är en omtyckt och välskött bostadsrättsförening med uppskattade låga avgifter och gemensamma utrymmen med gym, bastu och övernattningslägenhet. Grönområdena har precis uppdaterats för härlig utemiljö.

Hemmet har en mysig sovalkov med en putsad stenvägg som en snygg detalj. Köket har renoverats för två år sedan med vita köksluckor, kombinerad kyl och frys samt varmluftsugn och spis. Det stora takfönstret bidrar till ett mycket fint ljusinsläpp till köket. Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp, med stort fönster med härlig utsikt. Intill vardagsrummet finns plats för en mindre matgrupp och här har ni dessutom en garderobsvägg - perfekt förvaring för den här ettan.

Där du trivs.
Där är ditt hem.

Varmt välkommen att boka in dig på visning! Vill du redan nu gå på digital visning så kan du göra det via vår tjänst Hoome View som du hittar på vår hemsida!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Maya Sundlöf

Hoome Mäkleri
Mäklare Maya Sundlöf, Hoome Mäkleri
076-4926951