Linnégatan 16C

Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
54,1 m²
Våning
3 av 3
Byggår
1937
Förening
BRF Linnéa i Huskvarna
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
2 289 kr/mån
Driftkostnad
3 360 kr/år
Pris/m²
22 089 kr/m²

Här finns goda möjligheter att trivas riktigt bra, och bäst av allt är att lägenheten är i så bra kondition så att den nästan känns som ny. Fräschör och standard är viktigt för att känslan ska vara rätt, och här känns det verkligen att lägenheten har tagits hand om. Sparsamt med slitage, luftiga ytor och plats för socialt umgänge. En riktigt bra bostad!

I Huskvarna bor ni nära kollektivtrafiken, grönområden, matbutiker, gym och matställen. Huskvarna ligger cirka 15 minuter från Jönköping om du tar buss. Vill du hellre ta en skön cykeltur längst med Vättern och Rosenlund tar det kanske 20-25 minuter istället. Ett perfekt område för dig som vill ha mycket för pengarna, men ändå bo på ett attraktivt läge som erbjuder all närservice vardagen kräver.

Bostadsrättsföreningen Torsborg kännetecknas av sin goda ekonomi och välhållna fastighet. Fastigheten är belägen på ett bra läge och har under senare år genomgått större renoveringar. Belåningen i föreningen ligger på en låg nivå vilket ger goda förutsättningar för föreningen att kunna ta hand om framtida underhållsbehov. Som ett resultat av den goda ekonomin så ligger också månadsavgiften på en imponerande låg nivå.

Läs mer hos mäklaren
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Gustav Sandberg

Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Mäklare Gustav Sandberg, Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
0704895905

Visningstider

  • 2
    okt
    Sön 2 okt kl. 12:50–13:20
    Öppen visning. Varmt välkomna! Anmäl er gärna via ceylansandberg.se för att inte missa någon förhandsinformation.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.