Hagstensgatan 12C

Huskvarna Norrängen, Jönköping Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39 m²
Balkong
Ja
Förening
HSB BRF Norrängen i Huskvarna
Om föreningen
Avgift
2 200 kr/mån
Pris/m²
22 949 kr/m²
Antal besök
909
Dagar på Hemnet
6

Balkong i västerläge med vy mot Vättern! Här får du möjlighet att njuta av Vätterns skådespel allt från stormiga dagar till solnedgång och spegelblankt vatten. En fantastisk vy att vänja ögat vid. Balkongen på denna bostad är en av de största i hela föreningen, på sommaren kommer det garanteras bli en hel del häng och det blir nästan som ett extra rum.

En väldisponerad etta med väl tilltagen balkong som sträcker sig längs hela rummet. Här kommer du garanterat att spendera många timmar och njuta av vyn! Bra planerad etta som lätt kan möbleras efter eget tycke. Trevligt kök utrustat med en extra köksbänk, som har underskåp och delar av mot övriga rummet på ett praktiskt och snyggt sätt!

Som boende på Norrängen bor du med närhet till Huskvarna centrum där du finner ett varierat utbud av affärer och restauranger. Här finns även vårdcentral och apotek. För den sportintresserade finns Vapenvallen med bollplaner och hockeyrink. Kinnarps Arena ligger också med närhet till Huskvarna. Kinnarps är Jönköpings stolthet inom hockey och här hålls även en hel del konserter och andra större evenemang.

På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av tätortsbussar som ansluts till linjetrafik i Huskvarna Centrum. Huskvarna håller även med egen tågstation. Från Huskvarna station tar det bara 5 minuter med tåget till Jönköpings Resecentrum. Du tar dig även smidigt med bil till E4:an som möjliggör ett enkelt resande för dig som exempelvis studerar vid Jönköpings University eller pendlar.

Välkommen hem till ditt nästa boende!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Visningstider

  • 3
    jun
    Ons 3 jun kl. 17:30–18:00
    Öppen visning - anmäl er gärna på vår hemsida!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.