Brunnsgatan 8B

Huskvarna Söder, Jönköping Se på karta

850 000 kr

950 000 kr -11%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35,8 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1956
Förening
BRF Ehrenpreuss nr 2
Om föreningen
Avgift
2 366 kr/mån
Pris/m²
23 743 kr/m²
Antal besök
1 884
Dagar på Hemnet
26

Trivsamt och bekvämt belägen 1 rok! Endast en halvtrappa upp från innergården erbjuds denna ljusa etta. Bo med låg månadsavgift i trevlig och välskött förening!

En trevlig, ljus atmosfär upplevs när du kommer in och du får ett hemtrevligt och generöst intryck. Insidan är perfekt disponerad med ett rymligt rum med gott om plats för diverse möblemang, trivsamt kök sektion och ett fräsch helkaklat badrum i neutrala färger med duschhörna. Ett perfekt boende för dig som studerar, pendlar eller kanske flyttar hemifrån för första gången.

Välvårdad förening med god ekonomi. Gemensamt finns en trevlig trädgård med grillplats och utemöbler. Källaren är renoverad och tvättstugan är i tipptopp med modernt torkrum där tvätten torkar snabbt. Flertalet renoveringar i fastigheten är gjorda.

Lugnt belägen område med fina motionsspår/ promenadstråk i närheten som leder åt olika håll, ca 10 minuters promenad till matbutik och motionsanläggning och lägger du till någon minut så är du i Huskvarna centrum. Direkt utanför finns busshållplats med lokalbuss och ett kvarter bort finns ytterligare en hållplats som erbjuder fyra andra avgångar varav en är en direktbuss till Jönköping.

Varmt välkommen till ditt nästa boende på Brunnsgatan 8 B!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 6
    dec
    Sön 6 dec kl. 16:00–16:30
    Föranmälan krävs för att vi ska kunna följa direktiv till följd av Covid -19.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.