Brunnsgatan 8B

Huskvarna Söder, Jönköpings kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35,8 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1956
Förening
BRF Ehrenpreuss nr 2
Om föreningen
Avgift
2 426 kr/mån
Pris/m²
27 793 kr/m²

Trevlig och väldisponerad enrumslägenhet i Huskvarna som står redo för nästa ägare!

Välkommen till Brunnsgatan 8B, smidigt boende med ett centralt läge i Huskvarna.
Boendet har låg månadsavgift i en populär och välskött förening. Föreningen har gjort stora renoveringar, såsom stambyte, fönsterbyte, balkongrenovering, säkerhetsdörrar och mycket mer.

Badrummet är fräscht och helkaklat, köket har bra storlek och här kan du inreda med bord för fyra. Vardagsrummet är öppet och ljust med fantastisk fiskbensparkett och om önskan finns har du möjlighet att inreda med sovalkov för att få sängen mer avskilt från vardagsrummet.

Ett förråd hör till lägenheten och högst upp i huset finns dessutom en gemensam takterrass som föreningens medlemmar får använda.

I Huskvarna centrum finns ett varierat utbud av affärer och restauranger. Här finns allt från livsmedelsbutiker till välkända modekjedjor. I city, även kallad Esplanaden, hittas ett serviceutbud med bland annat en galleria, vårdcentral och apotek.
Området är omgivet av vackra grönområden och har en närhet till både vatten och friluftsliv som erbjuder vandringsleder och motionsspår.

Förbered er gärna genom att:
Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig:
Tel: 0731-521 030
Mail: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Kontakta mäklaren

Michel Cosic

HusmanHagberg Jönköping
Mäklare Michel Cosic, HusmanHagberg Jönköping
0731-521 030