Tornérplatsen 10

Jakobsberg Centrum, Järfälla kommun Se på karta

1 450 000 kr

1 290 000 kr +12 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
27,6 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
1965
Förening
BRF Tornérplatsen
Om föreningen
Avgift
2 015 kr/mån
Driftkostnad
5 700 kr/år
Pris/m²
52 536 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för att boka visningstid!

Letar du efter en välplanerad etta med läge plus? Här är den!

Detta är lägenheten för dig som vill bo centralt med shopping, restauranger, apotek samt all annan service man kan tänkas behöva i sin vardag, precis runt knuten. Belägen mitt i Jakobsbergs centrum med pendeltågsstation samt bussar endast någon minuts promenad bort blir läget knappast bättre.

Det tar inte många sekunder på Tornérplatsen 10 innan man får ihop kalkylen: 27 kvadratmeter som känns hundra procent rätt i magen. Men vi tar det från början.
Redan i hallen förstår ni vad som är lägenhetens storhet: ljust och välkomnande, och detta är ett tema som hålls i genom hela rundturen. Här bjuds ni på gott om utrymme för avhängning samt förvaring i praktiskt inbyggda garderober.
Tar ni direkt till höger hamnar ni i det ljusa, rymliga badrummet som bjuder på både kakel, klinker samt härlig golvvärme under fötterna. Tar ni istället till vänster hamnar ni i lägenhetens nav, det dagsljusbadande allrummet. Här finner ni perfekta ytor för både säng, soffa samt annat möblemang. Det kan hända att ni blir kvar i lägenhetens nav en bra stund innan ni slutligen tar er vidare in i köket som har allt det som en trollande hemmakock behöver. Och även här är det såklart ljust och härligt.

Bostaden erbjuder generösa förvaringsmöjligheter samt fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier vilket förstärker känslan av en lägenhet som slår på stort, även om den är liten till ytan.

Har ni väntat på det här länge, har ni gjort helt rätt. Och har ni precis börjat leta, har ni världens tur.
Här är den: Välkommen hem till Tornérplatsen 10!

Till lägenheten disponeras även ett stort vindsförråd

Kontakta mäklare för visningstid!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla

Kontakta mäklaren

Camilla Lindqvist

Mäklarringen Järfälla
Mäklare Camilla Lindqvist, Mäklarringen Järfälla
0723-11 44 33