Kvarnplan 1

Jakobsberg, Järfälla kommun Se på karta

1 220 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
44 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 8, hiss finns
Byggår
1967
Förening
HSB BRF Fågelsången i Järfälla
Om föreningen
Avgift
4 097 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
27 727 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska bostad. En bostad för alla!

* Hiss i huset
* Fransk balkong
* Stambytt
* Ingen insyn
* Fin utsikt och bra ljusinflöde i lägenheten
* Ett stenkast till Jakobsberg Centrum och kommunikationer

Här finner ni denna härliga 1:a med fransk balkong. Rum med gott om plats för både säng och soffa, kök med bra förvaring samt ett stambytt badrum . Detta är en perfekt lägenhet för dig som vill bo ett stenkast från Kommunikation, centrum och mycket mer! I bostaden finns ett allrum om man kan möblera fritt samt ett kök med full maskinell utrustning .
Brf Fågelsången är stor föreningen med över 100 lägenheter. Här har de boende faciliteter som bastu, takterrass, pingisrum och hobbyrum. Tvättstuga finns på varje våningsplan och ett källarförråd hör till bostaden. Föreningen har även flertal parkering och garageplatser. Besök gärna föreningen hemsida www.hsb.se/norrastorstockholm/fagelsangen för mer information.

Läget är perfekt med ett stenkast till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms City på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

André Zadeh

Notar
Mäklare André Zadeh, Notar
0709-98 99 17
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022