Ålstavägen 11

Järfälla kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
31 m²
Balkong
Nej
Våning
1, hiss finns ej
Förening
BRF Ålstavägen 3-11
Om föreningen
Avgift
3 256 kr/mån
Pris/m²
51 452 kr/m²

INVERSTERINGSMÖJLIGHET!

*Andrahandsuthyrning godkännes, SE PARAGRAF 9 I STADGARNA*
*Juridisk person får köpa*
*Förråd på samma våningsplan med säkerhetsdörr*
*Stort intresse för uthyrning i området*
*Marmor bänkskiva i kök*

UNIK möjlighet att förvärva en perfekt drömlägenhet med en social planlösning. God förvaring och ett modernt, tilltalande koncept präglar denna genomtänkta lägenhet där design och funktion går hand i hand.

Här finner ni allt ni kan önska och lite till. Det här är ett hem med karaktär och en egen identitet. Lägenheten bjuder på bland annat en social planlösning mellan kök och vardagsrum.

Eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika stilrena material. Välplanerade kvadratmeter med en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök som är utrustat med kyl, fläkt, ugn, diskmaskin och spishäll. Ett badrum som är utrustat med tvättmöjligheter, golvvärme och marmorgolv.
Det här är en dröm för den som uppskattar ett ljust och fräscht boende med en social planlösning.

Område:
Om några år kommer Barkarby bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm. År 2026 ska nya plattformar för regional- och fjärrtåg stå klara i Barkarby som en del i den nya knutpunkten för kollektivtrafik . I samband med utbyggnaden får Barkarby en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden. Du som flyttar till Barkarbystaden eller jobbar i området kan redan nu njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. I Barkarbystaden bor du granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Gabriel Youhanoun

STHLM ESTATE
Mäklare Gabriel Youhanoun, STHLM ESTATE
073 739 00 01