Flyginfarten 14A

Järfälla kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
23 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Säby Barkaby
Om föreningen
Avgift
1 507 kr/mån
Pris/m²
69 348 kr/m²

INVERSTERINGSMÖJLIGHET!

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING

*Denna möjlighet är enbart förknippad med denna lägenhet och övergår till nästa part den dagen man säljer*
*Rättigheterna för uthyrning kommer att vara skrivna i kontraktet*
*Juridisk person kan köpa*
*Uthyrning tillåts till både privat och juridisk person i obestämd tid*
*Man kan även köpa en lägenhet med befintlig hyresgäst, hyresintäkter på 10,000 kr/mån*
*Vissa lägenheter är möblerade*
*Det finns lägenheter på olika våningsplan med olika prisnivåer*

Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd ihop med de stilrena ytskikten. Vitmålade väggar ramar in det genomgående vackra tre- stavsparkett i ek. Föreningen bjuder på gemensam tvättstuga, cykelparkering, gemensamma vädringsbalkonger och trevlig uteplats för alla att vistas vid.

Välkomnande hall som bryter av mot bostadens resterande vackra tre-stavsparkett i ek som följer hela lägenheten med vita väggar som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens kök och vardagsrum och har goda avhängningsmöjligheter invid entrédörr samt förvaringsutrymme i måttanpassade garderober. Självklart är det säkerhetsdörr.

Vardagsrummet är i öppen planlösning mot kök med stora fönsterpartier som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats. Genomgående tre-stavsparkett i ek och vitmålade väggar. Välplanerat kök med stilsäkert släta i vit kulör skåpsluckor och generöst ljusflöde från fönsterpartier. Praktiska högskåp med gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i grå laminat, med ho i rostfritt stål gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Mörkt stänkskydd ovan bänkskiva med infälld LED-bänkbelysning under väggskåpen och matplats intill. Den måttanpassade köksinredningen består av integrerad frys och kyl, infälld ugn, spis och induktionshäll, integrerad köksfläkt samt diskmaskin gör detta kök komplett.

Tilltalande materialval som vitkaklade väggar i matta vita plattor och grå klinker på golv. Badrummet bjuder på porslinshandfat med vit kommod undertill, spegel ovan handfatet, WC, handdukstork, tvättmaksin, modern glasad duschvägg och LED- spotlights med dimmerfunktion.

- Attraktivt läge i området
- Hög standard och fullutrustade lägenheter
- Vindsförråd
- Parkering
- Närhet till kommunikationer service
- Närhet till planerad tunnelbana 2026

Övrigt:
-Det finns externa förråd som kan hyras mot en kostnad.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Gabriel Youhanoun

STHLM ESTATE
Mäklare Gabriel Youhanoun, STHLM ESTATE
073 739 00 01