Ståltrådsvägen 40

Johannesfred, Stockholms kommun Se på karta

1 850 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
29,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Järnheden
Om föreningen
Avgift
1 867 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
62 712 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING!

Smakfull etta med vackra originaldetaljer, belägen i ett underbart grönskande läge. I det populära huset på Ståltrådsvägen ligger denna väldisponerade etta som upplevs större på grund av de välplanerade kvadratmeterna.

Lägenheten har fint bevarade stavparkett på golv och väggarna är målade i harmoniska ljusa kulörer. Tack vare de stora fönsterna och balkongen upplevs bostaden väldigt ljus och rymlig.
Köket ligger i öppen planlösning mot resten av bostaden och erbjuder kyl/frys samt mycket god förvaring i form av kökskåp och köksavdelare. Badrummet är helkaklat och erbjuder WC, dusch samt tvättmaskin. Flera smarta lösningar som platsbyggd sovloft och en fast trappa på sidan som smälter in perfekt i bostadens tidsanda. God förvaring i en stor klädkammare i bostaden samt två rymliga källarförråd i samma uppgång. Bostadens balkong är verkligen något utöver det vanliga med ett lugnt grönskande läge och gott om plats för utemöbler.

Här bor ni i en extremt stabil förening som äger marken och har en låg belåning. Många av de stora renoveringarna har föreningen utfört. Ett mycket attraktivt boende i en välskött bostadsrättsförening och en representativ funkis-fastighet. Dessutom ligger föreningen omgiven av grönskande innergårdar som verkligen bidrar till en lugn och harmonisk känsla.

Den här bostaden får ni inte missa, varmt välkommen på visning!

Kontakta gärna mig för mer information om bostaden!
/Jenny på Mäklarhuset

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Bromma

Kontakta mäklaren

Jenny Nordstrand Maelum

Mäklarhuset Bromma
Mäklare Jenny Nordstrand Maelum, Mäklarhuset Bromma
0700593555