Hulukvarnsgatan 4D

Jönköping, Jönköpings kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39 m²
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Skeppet
Om föreningen
Avgift
2 448 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
42 308 kr/m²

En fantastisk bostad på gaveln, som både tilltalar och visar sig från sin bästa sida. Bostaden är ytterst unik men nu ges möjligheten till förvärv av denna pärla. Invändigt är bostaden i gott skick med modernt kök och badrum, samtidigt som de bevarade golven och fönstren är i bra skick. Välkommen att trivas.

Nära till stan, lugnet och vattnet, vad mer kan man begära? Vill du ha nybakat bröd till frukost så varför inte traska ner till det lokala bageriet? I närheten finner du även välsorterade matbutiker, bensinmack och restauranger. En cykeltur på fem minuter är vad som hindrar dig från att komma in till stan. Ett morgondopp nere på Vätterstranden är nära tillhands, till och med så nära att du faktiskt kan vandra ner med badtofflorna på.

Bostadsrättsföreningen är stabil och huset är i gott skick. Restaureringen belönades med ett Stadsbyggnadspris år 2007 och föreningens ekonomi är såväl sund som stabil. Ekonomisk förvaltning sköts av Jönköpingsbostäder AB. I den gemensamma fastigheten finner du en fräsch tvättstuga och förråd till lägenheten. Gemensamt finns parkeringsplatser och längs med gatan står du gratis.

Varmt välkomna att uppleva denna fantastiska lägenhet på plats!

Hör av er till Jaklin Saado för mer info.
0708-158531 eller [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Jaklin Saado

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Jaklin Saado, Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
+46708158531

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.