Dag Hammarskjölds Väg 15 C

Kåbo, Uppsala Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
27 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 3, hiss finns
Byggår
2005
Förening
BRF Slottsparken
Om föreningen
Avgift
2 315 kr/mån
Driftkostnad
3 288 kr/år
Pris/m²
55 370 kr/m²

I vackra kvarter med slottet som granne kan du nu få flytta in i en lägenhet som passar perfekt för studenten eller den som önskar en liten central lägenhet.
Lägenheten är belägen på andra våningen med en planlösning som effektivt utnyttjar ytan. Här finns ett rejält kök med goda arbetsytor där även bänkens utstick gör att det finns plats för två-tre barstolar. Vardagsrummet har rejäla fönster som låter ljuset reflekteras in och den franska balkongen ger möjlighet att öppna upp. Badrummet är helkaklat med både golvvärme och tvättmaskin.

Här bor du i en välskött förening med smålägenheter där varje lägenhet disponerar varsitt förråd i källaren. Föreningen har kollektivt avtal gällande el och tv/bredband vilket ger låga kostnader för den boende.
Direkt närhet till Campus 1477 med flera olika fritidsaktiviteter såsom gym, klättervägg m m och Blåsenhusområdet med institutionen för bland annat pedagogik. Gott om parkeringsmöjligheter och gångavstånd till allt ni behöver såsom BMC, Akademiska sjukhuset, stadskärnan, fina promenadstråk i Stadsparken längs Fyrisån, Universitetet, Ekonomikum, nationer och resecentrum.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala