Odengatan 28

Kålgården, Jönköpings kommun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Postiljonen i Jönköping
Om föreningen
Avgift
1 983 kr/mån
Pris/m²
51 471 kr/m²
Antal besök
2 354
Dagar på Hemnet
23

34 stilfulla kvadrat! New York-känsla och en fantastisk gemensam takterrass! Bo i ett projekt med trevlig arkitektur, materialstandard utöver det vanliga och med närhet till Högskolan/JU och City! I en förening med moderna mervärden och där det mesta önskvärda ingår i den förmånligt låga månadsavgiften!

Interiört finner du materialval av hög kvalité, välplanerade ytor in i minsta detalj för praktiska lösningar och flexibel möblering.

Hallen välkomnar med praktisk förvaring och ett härligt ljusflöde som strömmar in från generösa fönsterpartier ut mot balkongen.

Uteplats om hela 9 kvm sträcker sig nästan längs hela lägenheten och möjliggör ett härligt indoor outdoor living under sommarhalvåret. Lite som en förlängning av både kök och vardagsrum.

Fint vitt kvalitétskök från Marbodal öppnar upp mot allrummet och de sociala ytorna.
Badrummet är helkaklat i stilrena toner och bjuder en kombimaskin som löser vardagstvätten ypperligt!

Gott om bra förvaringslösningar i lägenheten och för sådant du önskar tillgång till mindre ofta placerar du med fördel i förrådet som följer med lägenheten i källarplan. Sammantaget 35 mycket praktiska och smarta kvadrat.

Brf Postiljonen bjuder all tänkvärd lyx för dig som boende och för bjudningar utöver det vanliga! Förflytta sällskapet upp till takterrassen för att avsluta kvällen här och blicka ut över Jönköpings stad, hyr festlokalen eller njut av en bastukväll i föreningens gemensamma bastu. På gården finns både cykelställ och ett utegym att nyttja för dig som bostadsrättsinnehavare. Detta projekt är verkligen något alldeles särskilt.

På Kålgården bor du med närhet till city samtidigt som du bor nära stadens tre sjöar och fina promenadstråk. Närhet till Högskolan/Jönköpings University (JU) som du når på bara en kort promenad över Munksjöbron. I Jönköping City strosar du mellan småbutiker och stora kedjor. Här är det aldrig långt till en kopp kaffe eller en bit mat. Restaurangutbudet är stort både vid Atollen men också i gränderna som bjuder lokala bagerier, vinbarer och småställen som överraskar. Närhet till all önskvärd service, resecentrum och goda busskommunikationer som går frekvent ett par kvarter bort. Lokalt på området finner du flera matbutiker och även bageri Rosetten där helgens frukost gärna inhandlas för en god start.

Varmt välkommen till ditt nästa toppmoderna boende på Odengatan 28, Kålgården. Här bjuds alla förutsättningar att trivas! Ett boende för dig med höga krav.

Möjlighet till snabbt tillträde finns!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Kontakta mäklaren

Jeff Axelsson

HusmanHagberg Jönköping
Mäklare Jeff Axelsson, HusmanHagberg Jönköping
0709-370075