Kommande

Odengatan 28

Kålgården, Jönköpings kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Postiljonen i Jönköping
Om föreningen
Avgift
1 993 kr/mån
Pris/m²
49 853 kr/m²
Kommande

Ska du flytta från hemorten för studier, söker du ett mindre boende eller letar du efter ditt första egna hem och har höga krav. Välkommen till Odengatan 28, en city-etta med alla bekvämligheter som gör livet i stan till ett självklart alternativ.

Med bara några minuters cykelavstånd från Jönköping University bor du som nytt, snyggt och närhet till det mesta som får livet att kännas bekvämt.
Bostaden är välplanerad och var sak har sin plats. Marbodal-köket är bra utrustat och till och med en kombinerad tvätt- och torkmaskin är på plats i badrummet. Lägenheten stod klar år 2020 men av de efterkommande få åren syns inte mycket. Allt är i sin ordning och väl omhändertaget och nykänslan består. Lägenhetens trettiofyra kvadrat är fördelade på ett vardagsrum, stort badrum, kök och hall. Överallt ljusa väggar och golvet är klätt med ekparkett. Vi vill även uppmärksamma den stora uteplatsen som en förlängningen av bostadsytan och dess lugna och soliga söderläge mot innergården, en plats vi vet att även nästa ägare kommer uppskatta. När hela vänskapskretsen är på besök kan du också nyttja föreningens gemensamma takterrass. I månadsavgiften ingår dessutom allt utom hushållselen, helt enkelt compact living när det är som bäst!

Högskolan ligger bara som nämnt några minuter bort, en kort promenad över bron. Munksjöstadens myllrande folkliv med restauranger, Öster citys shoppingutbud och Vätterstrandens rekreationsområden möter upp utanför dörren.

Välkommen till Odengatan 28.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Andreas Efram

Bjurfors Jönköping
Mäklare Andreas Efram, Bjurfors Jönköping
0723-258800

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.