Räfsgatan 25

Kalkbrottet, Malmö kommun Se på karta

1 245 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Grönska på Limhamn
Om föreningen
Avgift
3 027 kr/mån
Pris/m²
35 571 kr/m²

Här har du chansen att bli den första att flytta in i denna helt nybyggda platsbesparande enrummare i Brf Grönska, Elingård, Svanhuset!
Bostaden erbjuder en smart öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och öppnar även dörrar till en fransk balkong. Köksdelen har en naturlig plats för matbordsmöbler och det fina välutrustade köket erbjuder en fantastisk arbetsyta och förvaringsutrymme. Loungedelen har soffmöbler och TV-väggyta med naturligt utrymme för en 120 cm säng. Stylist lämnar bildförslag för reklam/alternativa planlösningar och har industriella glasväggar. , väl avskurna sovdelen och kan även utrustas med en stor säng . Badrummen är rymliga och eleganta med utmärkta tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare och bekvämligheter . Här bor vi alldeles intill ett imponerande kalkstensbrott som nu fungerar som naturreservat. Här kan du följa hela kalkstensbrottet på en naturskön promenad på cirka 4 km. Boka en guidad tur för att lära dig lite mer om kalkstensbrottens historia.
Elingård är ett nytt familjevänligt område som erbjuder boende och motion. Ett brett utbud av tjänster erbjuds här och ligger nära det mesta av ditt dagliga liv. En livsmedelsbutik ligger runt hörnet och här finns ett apotek och några småbutiker. För några av Malmös bästa shopping, bege dig till Emporia i Hailey, bara några minuter bort. För pendlare finns bra tågförbindelser från Hyllie till Malmö City, Lund, Köpenhamn med flera.
Du kan cykla till Sibbalps vackra strand och svala bad på cirka 10 minuter. Du kan också besöka Limhams centrum och småbåtshamn. I området finns Elinelandsskolan för dagis och årskurs 9 elever. De flesta av de vackra lekplatserna finns också i detta område. Notera! Byggnaden kommer att stå klar i april 2023, så du kan inte boka en rundtur i lägenheten, men använd 3D-modellen du skapade i din annons för att ta en virtuell rundtur i det nya hemmet.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Kontakta mäklaren

Mohammad Omran

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Mäklare Mohammad Omran, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
0727-44 98 66

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.