Virginsgatan 11 C

Kålltorp, Göteborg Se på karta

1 890 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
36 m²
Byggår
1949
Förening
SKF:s Anställdas BRF nr 12
Om föreningen
Avgift
2 849 kr/mån
Driftkostnad
1 116 kr/år
Pris/m²
52 500 kr/m²

Välkommen till denna mysiga etta högst upp i huset. Bostaden är mycket väldisponerad och allrummet ger plats åt både en mysig soffgrupp, matbord och en härlig skrivbordshörna. I ena hörnet får sängen sin självklara plats. Det breda fönsterpartiet i kombination med flera takfönster tillåter ljuset att komma in vilket bidrar till en ljus och levande bostad.

Bostadens kök ligger avskilt från övriga bostaden och är stilfullt renoverat. Kökets vita plankgolv går smakfullt ihop med övrig inredning och kulörer. Samtliga vitvaror är integrerade och självklart finns här en diskmaskin för att underlätta vardagen lite extra.

Till bostaden hör två förråd. Det ena ligger på samma våning som bostaden och det andra finner vi i källaren. Föreningens ekonomi är mycket stabil med en belåningsgrad på 1559kr/kvm.

Kålltorp är en stadsdel med närhet till det mesta. I närområdet erbjuds lokal matbutik samt flera trevliga restauranger och caféer. Virginsgatan 11 gränsar till grönskande Skatås och Härlanda Tjärns fantastiska rekreationsområden. Här har du ett stort utbud av trivsamma promenadvägar och badplatser. I närheten ligger spårvagnshållplatsen där 3:an och 5:ans spårvagn snabbt tar er ner till citypulsen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City