Råbyvägen 66

Kapellgärdet, Uppsala Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
30,5 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
2017
Förening
Riksbyggen BRF Skogsfalken
Om föreningen
Avgift
2 297 kr/mån
Driftkostnad
5 268 kr/år
Pris/m²
55 574 kr/m²
Antal besök
521
Dagar på Hemnet
6

Varmt välkommen till Råbyvägen 66 och denna mycket välplanerade och fräscha etta längst upp i fastighet med hiss från markplan. Här erbjuds ni en bostad med precis allt man behöver. Med stora fönsterpartier, ljusa materialval och balkong i bästa solläge har du ett perfekt litet boende i citynära kvarter. Bostaden erbjuder även god förvaring i form av dubbelgarderob med skjutdörrar i hall, fint kök med plats för mindre matbord, sovalkov samt allrum med plats för soffa och tillhörande möblemang samt stort, välutrustat badrum med bland annat golvvärme och tvättmaskin. Till bostaden tillhör även ett förråd belägen i källaren i samma trappuppgång.

I brf Skogsfalken bor man i en en relativt ny förening från 2017 som redan har låg belåningsgrad på 8 698 kr/kvm. Föreningen erbjuder även övernattnings/gemensamhetslokal, perfekt för tillställningar och vid gäster.

Att bo i Kapellgärdet är ett strålande läge för den som pendlar, oavsett om ni pendlar med bil via E4an eller om ni pendlar kollektivt. Flertalet bussar går utanför fastigheten och du tar dig med lätthet till fots eller cykel ner till Uppsala city och resecentrum. Här bor man även med ett bekvämt avstånd till Gränby köpstad, motionsspår och flera mataffärer. I kvarteret ligger restauranger, gym, salonger och närlivs.

Varmt välkommen att trivas!

***På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen. Om ni önskar ordnar mäklaren gärna med digital visning istället för att besöka bostaden på plats.***

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Paulina Seger

Notar
Mäklare Paulina Seger, Notar
0768-07 73 17

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.