Solnavägen 13E

Karolinska / Hagastaden, Solna kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
29 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 8, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Haga Palett Terra
Om föreningen
Avgift
2 060 kr/mån
Driftkostnad
7 354 kr/år
Pris/m²
92 931 kr/m²

- Accepterat pris 2 695 000 kr
- Räntegaranti
- Nyproduktion när det är som bäst med planerad inflyttning 20 november 2023
- Bostaden säljs på ritning

Kontakta ansvarig mäklare för att se modell samt de olika inredningsvalen.

*OBS: några bilder är illustrationsbilder*

Varmt välkomna till denna stilrena och moderna lägenhet med rymlig uteplats om 8,5 kvm i sydvästläge. Lägenheten är optimalt planerad och bostaden är mycket ljus tack vare större vackra fönsterpartier samt genomgående ljust parkettgolv och rymlig uteplats direkt från vardagsrummet. All tänkbar service finns i närheten liksom utmärkta kommunikationer. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum, ett fräscht badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Här utlovas många trevliga middagar med vänner och familj.

Brf Haga Palett Terra är en förening med 119 bostadsrättslägenheter som upplåtes med bostadsrätt och två hyresrättslokaler. Föreningen äger marken och medlemmarna disponerar över bland annat en gemensamt cykelförråd, källsorteringsrum, barnvagnsrum och garage.
Nya levande bostadskvarter ska binda samman innerstaden med Solna, hela vägen till Gamla Råsunda. Med det centrala läget blir både serviceutbudet och möjlighet till kommunala transportmedel stort med ett stenkast från Hagastaden.
Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad.

Tvärs över gatan blickar du ut över lummiga Solna Kyrkby och vidare mot Hagaparkens grönområden. På andra sidan huset skapar vi en upphöjd, tyst och lummig innergård. Här får några av lägenheterna privata uteplatser och här kan alla boende njuta av grönska, grillkvällar och lek. Längst bort på gården i Haga Paletts sista etapp planeras det för en förskola med en stor och härlig egen gård.
Varmt välkommen till Solnavägen 13E!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Elias Oujlouq

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Elias Oujlouq, Erik Olsson Fastighetsförmedling
072-398 10 95