Lomvägen 47

Kärrdal, Sollentuna kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Balkong
Nej
Våning
2, hiss finns ej
Byggår
1975
Förening
HSB BRF Sjöhästen i Sollentuna
Om föreningen
Avgift
2 371 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
42 714 kr/m²

* Stambytt & nyrenoverad
* Ny säkerhetsdörr
* Optimalt planerad
* Bra kommunikationer till SU & KTH

Ljust och lättmöblerat med ett lugnt hörnläge! Bostaden är nyligen ytskiktsrenoverad med smakfulla val och badrummet är stambytt 2021/22. Genomtänkt planlösning med plats för stor säng, soffgrupp och skrivbordshörna eller matplats. Kök med bra arbetsyta och fönster i ytterligare ett väderstreck. Gott om förvaring med bl.a. väggfasta garderober i hall och källarförråd.

Kort gångavstånd till busshållplats som trafikeras dygnet runt till bl.a. Danderyds sjukhus och Sollentuna station med anslutande tunnelbana resp. pendeltåg. Från bostaden till Universitetet tar resan ungefär 30 minuter, till Danderyds sjukhus endast 18 minuter. Dessutom trafikerar buss 627 till Täby Centrum på drygt 20 minuter. Området har också ett eget, nyrenoverat, centrum med bl.a. en välsorterad Hemköp, restauranger, café, kemtvätt och gym.

Här bor du dessutom med naturen runt knuten. Stora skogsområden passar perfekt för dig som gillar att koppla av med långpromenader i naturen. Rösjöbadet ligger också alldeles intill.

Välkommen att kontakta Carima för mer info!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sollentuna

Kontakta mäklaren

Carima Hägglund Hasni

Bjurfors Sollentuna
Mäklare Carima Hägglund Hasni, Bjurfors Sollentuna
0729950012