Sörmlandsgatan 12

Katrineholm Söder, Katrineholms kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
59 m²
Biarea
30 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1938
Förening
BRF Sörmlandsgatan 12
Om föreningen
Avgift
3 485 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
16 864 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en ljus lokal i ett lugnt bostadsområde med promenadavstånd till Katrineholms stadskärna. Låg månadsavgift där elen ingår. Bra parkeringsmöjligheter tack vare 4 p-platser i anslutning till lokalen.

Här erbjuds en lokal om 59 kvm med biutrymme på ca 30 kvm i källare. Du välkomnas in via entrén med klinkergolv och målade väggar. Härifrån är det öppet mot pentry med diskbänk och kyl. Lokalutrymmet är inrett med laminatgolv, målade väggar, AC samt 5 stora fönster med gott om ljusinsläpp. Bra utrymme för dig som vill ha kontor, galleri, en plats för skapande eller utrymme för din verksamhet.

Till lokalen hör ett biutrymme på ca 30 kvm i husets källare. Där finns ytterligare ett rum med laminatgolv som kan användas som förråd eller ett extra utrymme och en toalett med klinkergolv, wc samt tvättställ.

Lokalen ligger i en mindre bostadsrättsförening som under de senaste åren gjort flera renoveringar. Stambyte gjordes 2002, fönsterbyte 2014, renovering av fasad 2014 samt takbyte 2018. Bredband via fiber. Lugnt bostadsområde med närhet till lunchrestaurang och bra bussförbindelser till Katrineholms centrum. Söder är ett område med närhet till Katrineholms sportcentrum med bl.a Backavallen, Duveholmshallen och flera trevliga promenadstråk. Cykelavstånd till badplats och fina grönområden.

Kontakta mäklaren för att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Kontakta mäklaren

Maja Guthammar

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
Mäklare Maja Guthammar, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
0730910122