Tenorgatan 12

Kaverös, Göteborgs kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
42,5 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB:s BRF Sörgården i Göteborg
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
2 864 kr/mån
Driftkostnad
1 200 kr/år
Pris/m²
39 882 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva en mysig och välplanerad 1,5:a om hela 42,5 kvm. Tilltalande planlösning där ljuset tillåts flöda in genom de stora fönsterpartierna. Njut dessutom av en fantastisk utsikt mot grönområdet helt fritt från insyn, belägen på våning 3/3. Fräscht kök, fina ytskikt samt goda förvaringsmöjligheter i flera garderober.

Här bor du i en lugn, trygg och välskött förening. Föreningen erbjuder flera faciliteter som gym, gästlägenhet, bastu, snickarbod samt parkeringsplatser i garage och inhägnade p-däck som inte andra än de som har parkeringsplatser i dessa utrymmen har access till.

Mycket bra kommunikation och här tar du dig smidigt vidare till andra delar av Göteborg. Du tar dig lätt till såväl centrum som havet. Axel Dahlströms torg är gångavstånd från Tenorgatan. Här finns inte bara bageri, matbutik och apotek, du kan också gymma, köpa fredagsräkor eller besöka skönhetssalongen. Här finns även Axelhuset, en given mötesplats för alla åldrar, komplett med bibliotek, fritidsgård och öppen förskola. Frölunda Torgs butiker nås på några minuter med spårvagn och innerstans gator som Vallgatan och Magasinsgatan på ungefär en kvart.

Det är inga som helst problem att få det bästa av två världar i Kaverös, du har naturen runt dig men även nära till butiker. Knyt på löparskorna eller pumpa däcken på cykeln för en uppfriskande tur i Ruddalen, Änggårdsbergen, här är det nära till båda. Det är inte heller långt till havets salta brus och ett dopp när andan faller på.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Göteborg Väster

Kontakta mäklaren

Ingrid Dahlsjö

SkandiaMäklarna Göteborg Väster
Mäklare Ingrid Dahlsjö, SkandiaMäklarna Göteborg Väster
+46735161206

Visningstider

  • 16
    aug
    Tis 16 aug kl. 17:00
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du en annan visningstid så kontakta mäklaren!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.