Kevingeringen 31, BV

Kevinge, Danderyd Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
29,2 m²
Balkong
Nej
Byggår
1957
Förening
BRF Vändkretsen
Om föreningen
Avgift
1 621 kr/mån
Pris/m²
68 322 kr/m²

RING FÖR VISNING!
Här välkomnas du in i hemtrevlig lägenhet på första våningen där väldisponerade ytor samspelar med funktion på bästa sätt. Lägenhetens yta om 29 kvadratmeter ger goda förutsättningar för dig som vill bo enkelt och centralt att trivas. Badrummet i toppskick renoverades 2018 (våtrumsintyg finns!).

Smart planerat hem med en av Danderyds lägsta avgifter. Flexibelt tillträde.

Perfekt läge för dig som studerar eller vill ha nära till bra kommunikationer, service och natur. Cykelavstånd till KTH och Stockholms Universitet. Promenad på ca 8 minuter till både tunnelbana och buss mot centrala Stockholm samt Mörby Centrum. Fantastiska omgivningar med grönskan runt hörnet. Området är mycket trevligt med närhet till vackra badplatser i Edsviken, fina promenadstråk, golfbana(Stockholms golfklubb), shopping, gym, ICA-butik, Deli/pizzeria, bad och vackra promenadstigar längs Edsviken.

Bostaden tillhör en mycket populär förening i Danderyd som heter Vändkretsen. Det är en av de bästa föreningarna i området med mycket god ekonomi, låga avgifter och flertalet gemensamhetsutrymmen. Området beskrivs bäst som lugnt men centralt.

Till bostaden hör ett förråd på källarplan.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby