Kolmårdsvägen 41, 2 tr

Killinge, Lidingö Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
26 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1950
Förening
BRF Kolveden
Om föreningen
Avgift
1 661 kr/mån
Driftkostnad
5 604 kr/år
Pris/m²
61 346 kr/m²
Antal besök
1 160
Dagar på Hemnet
9

Välkommen till en optimalt planerad och fint renoverad lägenhet som gör sig utmärkt som första boende eller som övernattningslägenhet.
Lägenheten har ett fint renoverat kök, ljust målade väggar och ett snyggt parkettgolv. Badrummet är stambytt och helkaklat med klinkergolv. Rummet är stort och inrymmer såväl sängplats som soffa, tv-möbel och matbord. Ytterligare plus som gör detta till ett toppenboende är den goda förvaringen i form av en klädkammare.

Lägenheten är belägen i populära Brf Kolveden med stabil ekonomi och många stora renoveringar bakom sig. Föreningen har dessutom investerat i ett gym och en bastu/relax för sina medlemmar att nyttja. Det finns även en övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra. Snabbt bredband (1000 mbit/s) finns att tillgå via fiberuttag i varje lägenhet. På bekvämt promenadavstånd nås såväl matbutik som kommunikationer som tar er till centrum och in till stan.

Killingehöjden strax ovanför Killingeparken är mycket populärt och barnvänligt med gångavstånd till Långängens naturreservat. Där anordnas skidspår på vintern och löpspår finns året om. Vid Kottlasjön finns badplats på sommaren och på vintern finns möjlighet till skridskoåkning.

I området finns flertalet förskolor, Käppala skola (F-9), Ljungbackens skola (F-4), Långängens gård, Breviksbadet, populära kvarterskrogen Quarti, Restaurang Bryggan och matvarubutik.

Närhet till Gåshaga med båtförbindelse till Stockholm City eller till övriga skärgården. I Gåshaga finns gym, padelbanor och småbåtshamn.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 28
    feb
    Idag kl. 11:00–11:30
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.