Lundavägen 41

Kirseberg, Malmö kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
32 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
2014
Förening
BRF Backahusen i Malmö
Om föreningen
Avgift
2 147 kr/mån
Pris/m²
43 594 kr/m²

Från markplan tar vi hissen upp till femte och översta våningen i huset. Där denna kvadratsmarta bostad perfekt för studenten eller förstagångsköparen väntar. Vi öppnar dörren och möts av ett väldisponerat och lättmöblerat rum med takfönster som skänker ljuvligt ljusinsläpp över ekparketten. Här ges möjligheten att inreda kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning. En väl tilltagen sovhörna skapar känslan av att ha ett eget sovrum. Pricken över i:et är den härliga gårdsvända balkongen, perfekt belägen i soligt söderläge! Det praktiska köket är utrustat med allt som behövs för vällagade måltider och i badrummet erbjuds egna tvättmöjligheter.

I brf Backahusen bor du i ett nybyggt hus utan några större renoveringar på lång sikt samt i en stabil förening. Innergården är grön och välskött med möblemang, grillmöjligheter samt stensättningar och plantering. Här finns även parkeringsplatser som går att hyra.

I Kirseberg bor du i en stad i staden med blandad bebyggelse och mycket historia. Pittoreska gator med små mysiga gathus, vackra 20-tals villor, omringad av flera grönskande parker. Här finns Malmös ljuvligaste park, Beijers Park, med mycket som händer. I området finns all tänkbar service som stora matvarubutiker (ca 200 m), apotek, flera sportanläggningar, matställen, butiker och mycket mer. För den som pendlar är läget perfekt med smidig access till motorvägen samt till Värnhem och centralen via cykel eller promenad. Runt knuten finns flera busskommunikationer samt Östervärns tågstation endast 180 m bort som tar en till alla närliggande större städer samt över sundet till Kastrup och Köpenhamn.

Varmt välkomna till ett optimalt hem där varje kvadratmeter har tagits tillvara på, vi ses på visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Emmeli Ryd

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Emmeli Ryd, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-202 17 88