Borgarfjordsgatan 5, 5tr

Kista Centrum, Stockholms kommun Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
43 m²
Balkong
Nej
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
1989
Förening
BRF Hotellparken
Om föreningen
Avgift
3 582 kr/mån
Pris/m²
43 023 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS. Ring för visning.

Välkommen till den perfekta första lägenheten på Borgarfjordsgatan 5 i Kista! Här bor du i en unik bostadsrättsförening med låg avgift där värme och vatten, el, bredband samt kabel-TV ingår. Lägenheten är mycket väl omhändertagen, och är ljus och fräsch. Dessutom fem våningar upp vilket ger ytterligare lugn och insynsskydd.

Denna charmiga lägenhet om 1rok och 43kvm ligger på femte våningen och erbjuder en unik och ljus levande miljö för den kräsna köparen. Med utsikt från fönstren, kan du njuta av den natursköna omgivningen samtidigt som du är nära till allt som Kista har att erbjuda.

Lägenheten är perfekt för en ensamstående person eller ett par som söker ett enklare boende eller som vill ha en pied-à-terre i en central del av Kista. Lägenheten är inredd med god smak och håller hög kvalitet. Dess smarta layout maximerar utrymmet och skapar en känsla av rymd.

Byggnaden som lägenheten är belägen i är ett modern och välskött hus som är väl underhållen. Det finns hiss och parkeringsmöjligheter för både gäster och boende. Lägenheten har också närhet till allt Kista har att erbjuda, från Kista Galleria och Ericsson Globe, till restauranger och affärer. Det finns också utmärkta kollektivtrafikförbindelser till och från området, med tunnelbana och bussar inom nära räckhåll.

Denna lägenhet är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i ett eftertraktat område och det kommer att sälja snabbt! Vi rekommenderar att du bokar en visning så snart som möjligt för att inte missa chansen att äga denna fantastiska lägenhet.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Seydo Aydogan

Notar
Mäklare Seydo Aydogan, Notar
0708 99 79 05
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022