Trunstavägen 7

Knivsta Se på karta

995 000 kr

1 090 000 kr -9%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
27 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Terrasshusen 1 i Knivsta
Om föreningen
Avgift
1 636 kr/mån
Driftkostnad
3 360 kr/år
Pris/m²
36 852 kr/m²

Välkommen till en yteffektiv och högt belägen 1:a på 27 kvm som tack vare sitt fantastiska ljusinsläpp i kombination med stora fönster och takhöjd på 2,7 meter bidrar till en ljus och luftig atmosfär!

Den välplanerade bostaden fördelar sig på hall samt ett unikt allrum med genomgående parkettgolv, fenomenalt ljusinsläpp och goda sällskapsytor. Ett exklusivt kök med inredning designat för Terrasshusen Marbodal med full teknisk utrustning samt ett lyxigt helkaklat badrum.

Intill bostadens ytterdörr finns en "entrébalkong"/loftgång mot innergården. På entrébalkongen finns även ett externt kallförråd som hör till lägenheten. Bostadsrättsföreningen har en gemensam takterrass och en stor innergård, för soliga dagar och grillkvällar. Det finns även ett gemensamt cykelförråd.

Här bor ni med närhet till centrum och perrongen i en lugn och avslappnad miljö med grönska utanför dörren. För er som pendlar tar ni tåget till Uppsala på endast 8 min, till Arlanda på 8 min och till Stockholm på 30 min. Närhet till Willys matbutik som ligger ca 50 m bort och Ica som ligger ca 150 m bort.

Kom och upplev ett lyxigt och kvadratsmart boende i Knivsta!

Knivsta är Sveriges snabbast växande kommun, och dagens befolkning om 16 000 invånare bedöms öka till 25 000 fram till år 2025. Tågstationen innebär att man snabbt kommer till Stockholm, Uppsala eller Arlanda med SL- eller SJ-tåg. I centrala Knivsta finns flera matbutiker, restauranger och skolor. Här finns sjön Valloxen med Särstabadet och naturreservatet Lunsen med motionsspår och promenadvänliga stigar.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Jennie Hedengren

Notar
Mäklare Jennie Hedengren, Notar
0733230010
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.