Köpingev. 25 Fåk 9

Köpingsvik, Borgholms kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
20,2 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Avgift
2 318 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/år
Pris/m²
49 380 kr/m²

Här erbjuder vi ett bekvämt fritidsboende invid en av Ölands bästa stränder i Köpingsvik. Lägenheten är renoverad och välplanerad, den består av ett stort rum med plats för både säng, soffgrupp och köket. Här inreder man förslagsvis med våningssäng, bäddsoffa eller liknande. I lägenheten finns även ett badrum samt ett stort och fint trädäck i vinkel kring lägenheten, här finns plats för sittgrupp och grill för härliga stunder. Lägenheten har blivit renoverad med snyggt golv och ljusa väggar, här finns även möjlighet att med tyg gränsa av sovplatserna. Köket är välplanerat och utrustat med det man behöver. Här skapar du ditt egna semesterparadis med små medel. När du själv inte nyttjar lägenheten är uthyrning ett bra sätt att finansiera sitt fritidsboende. Under högsäsong brukar beläggningen vara god.

Här bor ni nära till allt i Köpingsvik som erbjuder ett stort utbud av sommarbutiker, restauranger, affär och en av Ölands finaste sandstränder.
Till Borgholm är det ca 5 km.

I bostadsrättsföreningen finns 94 bostadsrätter i varierande storlekar mellan 9 och 38 kvm. Lägenheterna ligger i olika byggnader kringbyggda på fastighetens nedre del och bara ett stenkast från havet.
Kusten vid Köpingsvik är underbar och tillhör en av Ölands allra bästa sandstränder. Här njuter ni av härliga bad, lång fin sandstrand och underbara solnedgångar!

Läs mer hos mäklaren
Ölandsmäklaren AB

Kontakta mäklaren

Emma Maurin

Ölandsmäklaren AB
Mäklare Emma Maurin, Ölandsmäklaren AB
0706338870