Vattugatan 12 A

Kumla Centrum, Kumla kommun Se på karta

400 000 kr

425 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
27 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1961
Förening
HSB BRF Östergården i Kumla
Om föreningen
Avgift
1 938 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
14 815 kr/m²

Varmt välkomna till Vattugatan 12A!

Här flyttar du in i en lägenhet med allt du behöver på liten yta. Bostaden som har genomgående vitmålade väggar, kaklat golv i hall och nyinlagt golv i sovrummet samt helkaklat badrum är den perfekta lägenheten för dig som förstagångsköpare eller som är i behov av en övernattningslägenhet. Med den billiga månadsavgiften på 1938kr där värme, vatten, bredband samt TV ingår kommer du ha svårt att hitta ett billigare boende. Låt oss inte glömma en rymlig inglasad balkong i östligt läge!

Brf Östergården i Kumla är en stabil förening med god ekonomi. Till bostaden hör även ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd. Till föreningen hör en trevlig och grönskande innergård med loungemöbler!

Du kommer inte hitta ett bättre och mer centralt läge i Kumla. Här finner du närhet till allt från restauranger, caféer, matbutik, gym, apotek, systembolaget m.m. allt ett stenkast bort. På fem minuters kort promenad når du tågstation som tar dig in till Örebro på 12 minuter samt busshållplats, perfekt för dig som arbetar eller studerar i Örebro.

AVSTÅND
Örebro ............20 km
Hallsberg ........10 km

Kontakta mäklaren för visning!

Läs mer hos mäklaren
Agentur Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Malin Reidarsson

Agentur Fastighetsförmedling
Mäklare Malin Reidarsson, Agentur Fastighetsförmedling
076-180 44 01