Kungsholms strand 181

Kungsholmen/Kungsholms Strand, Stockholm Se på karta

2 595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
30 m²
Balkong
Nej
Våning
1, hiss finns
Byggår
1931
Förening
BRF Isbrytaren 181
Om föreningen
Avgift
1 650 kr/mån
Driftkostnad
4 320 kr/år
Pris/m²
86 500 kr/m²
Antal besök
3 553
Dagar på Hemnet
15

Längs vackra Kungsholms Strand saluförs nu denna pärla om 30 kvm. Med ett lugnt läge in mot den mysiga innegården finner ni denna rymliga etta med ett ordentligt kök med plats för matbord för 2-3 personer. Vidare nås ett allrum där det går att möblera med soffa samt tv-möblemang, perfekt kryp-in efter en lång dag. Allrummet går även att dela av så man får en mysig sovalkov. Helkaklat badrum med golvvärme samt en klädkammare som rymmer det mesta. Här bor ni i en kvadratsmart lägenhet med all komfort som behövs!

Brf Isbrytaren 181 är en stabil förening med bra ekonomi som bildades 2005 och förvärvade fastigheten 2007, de äger markern. Föreningen innehar 25 lägenheter och en lokal. På innergården finns en liten trädgård och en gemensam uteplats med utemöbler som är trevlig att sitta vid under våren och sommaren. I källaren finns tvättstuga och källarförråd.

Här bor du i lugna och mycket trevliga kvarter endast ett stenkast från Fridhemsplan och livliga Sankt Eriksgatan, ett område som erbjuder allt du önskar i din närhet. Fastigheten är placerad alldeles invid Karlbergs Kanalen med en perfekt kombination av båtliv, parkområde och promenadstråk. Från lägenheten är det bara en kort promenad till populära Västermalmsgallerian som har ett bra utbud av både service, mat och shopping. Lägenheten har ett fantastiskt läge ur kommunikationssynpunkt med bara några minuters promenad till gröna och blå T-bane linjerna och endast någon minuts promenad till bushållsplatser som trafikeras av stomlinjebussarna 1 och 4 samt ett flertal andra bussar för att inte glömma buss 65 som stannar precis utanför porten.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Alice Eriksson

Notar
Mäklare Alice Eriksson, Notar
0708-99 79 03

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.