Creutzgatan 2

Stockholm Se på karta

2 250 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
27 m²
Byggår
1926
Förening
HSB BRF Kalkonen i Stockholm
Om föreningen
Avgift
1 467 kr/mån
Driftkostnad
7 008 kr/år
Pris/m²
83 333 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade etta i högt läge mot föreningens lummiga innergård. Lägenheten är belägen i en trevlig fastighet från 20-talet och präglas av vackra furutiljor på golv, generös takhöjd och charmiga detaljer från byggåret. Genomgående ljusa och fina ytskikt, stilfullt renoverat kök, helkaklat badrum och praktisk sovalkov med inbyggd förvaring. Här bor du i lugna och omtyckta kvarter mellan Rålambshovsparken och Hornsbergs strand, i en stor och stabil HSB-förening med god ekonomi och bra bekvämligheter för dess medlemmar.

Brf Kalkonen är en äkta och välskött HSB-förening som bildades 1926 och består av 550 lägenheter samt 41 hyreslokaler. Föreningen äger marken och har god ekonomi, avgifterna har inte höjts sedan 2011. Föreningens medlemmar har tillgång till underbara grönskande innergårdar, hobbyrum, övernattningslägenheter, festlokal, tvättstugor och cykel- och barnvagnsrum.

Läget är svårslaget med närhet till grönområden och innerstadens puls. Här bor du i ett lugnt område centralt på Kungsholmen med närhet till grönskande Rålambshovsparken, natursköna promenadstråk längs Norr Mälarstrand och fantastiska sol- och badmöjligheter vid Hornsbergs strand. I närområdet finner du Lindhagens Galleria med ett stort utbud av butiker, apotek, systembolag, gym och ICA Maxi. Med en kort promenad når du dessutom Fridhemsplan med sitt fantastiska utbud av shopping och service. Kommunikationerna är mycket goda med Thorildsplans T-banestation samt buss 50 och 61 runt hörnet.

Varmt välkommen på visning hälsar fastighetsmäklare Elias Thingvall

Läs mer hos mäklaren
Notar